Ofte Stillede Spørgsmål

Q
Kan jeg stille spørgsmål til udlejeren i kommentarfeltet?

Udlejeren kan ikke besvare din kommentar, eller kontakte dig direkte. Du kan sende en besked direkte til udlejeren, hvis du ønsker svar.

Q
Hvornår kan jeg forvente svar fra udlejer?

Udlejere er selvfølgelig interesseret i at få lejere. Derfor er det i deres bedste interesse at svare dig som lejer. Der kan dog være årsager til, at de måske ikke har tid til at svare dig i et par dage. Vi sender altid e-mails ud til udlejer, så snart du kontakter dem, så vi er sikre på, at de ved, at du har skrevet. Hvis vi bemærker meget dårlig svar-rate på en boligartikel, deaktiverer vi normalt pågældende artikel.

Q
Hvorfor er der meget få billeder på nogle bolig-annoncer?

Nogle udlejere vælger kun at lægge ét billede op. Det kan bl.a. skyldes, at de ikke har mulighed for at tage billeder af ejendommen, hvis den aktivt udlejes. Du kan forsøge at kontakte udlejeren og spørge om flere, men det er sjældent, at de har flere end de har lagt på annoncen.

Q
Hvorfor får jeg mails om opdateringer på underlige tidspunkter?

Mails om opdateringer bliver tilføjet til et køsystem, og bliver sendt ud tilfældigt i løbet af dagen. Dette er for at undgå at vores mails ryger i spamfiltre, så du misser de vigtige opdateringer.

Q
Hvorfor kan jeg ikke se telefonnumre og e-mail adresser på annoncer?

Af sikkerhedsmæssige årsager, viser vi ikke telefonnumre og e-mail adresser på boligannoncer. Hvis du foretrækker at kontakte en bruger gennem mail eller telefon, kan du altid gøre dette i private beskeder.

Vi bruger cookies!

Ved fortsat brug af denne side, accepterer du vores privatlivspolitk og betingelser for brug.